METCO

INTERNATIONALE HANDELSONDERNEMING

Uw partner in persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen

 

METCO is een internationale handelsonderneming met een groot varierend aanbod in A-merk artikelen (FMCG). Onze core business richt zich voornamelijk op persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen.

METCO is gevestigd in Moerdijk met een afstand van 30 kilometer naar Rotterdam. The port of Rotterdam is de grootste haven in Europa. METCO heeft zich in 1998 met een nieuw pand in Moerdijk gevestigd. Het magazijn heeft ruimte voor 5.500 palletplaatsen. Dankzij korte communicatielijnen binnen onze onderneming, is METCO zeer flexibel en in staat om snel aan de vraag van onze klanten te voldoen.

METCO heeft het voorrecht rechtstreeks zaken te doen met fabrikanten en leveranciers. Dankzij 20 jaar ervaring herkennen wij de noodzaak om de infrastructuur van de merken en van de producent te beschermen. Wij bieden de mogelijkheid om overstocks, remnants weg te zetten in gebieden waar de producent niet afzet. Onze klanten en leveranciers bevinden zich over de hele wereld. We mogen dan ook spreken van een wereldwijd netwerk. Metco kent de markt goed en weet welke klanten te benaderen om geen conflicten te bezorgen in het huidige afzetgebied van de producent / leverancier. METCO is uw betrouwbare partner voor stocklots.